Jdi na obsah Jdi na menu

Jako spravni masnaci aneb Nagarkot

27. 10. 2008

Chceme si take trochu uzit toho luxusu, a tak vyrazime busem smer Nagarkot s prestupem v Bhaktapuru. Cesta je bezny nepalsky chaos (jen pro Evropany a neasijskou cast obyvatelstva), nadrazi v KTM, pak prejizdeni v Bhaktapuru z jednoho nadrazi na druhe a nakonec cesta do Nagarkotu.
Jiz z dalky je videt, ze o vyber luxusniho loze, s vyhledem na "panoramata", nebude nouze. Z siroke nabidky, od 10 do pekne sumy dolaru za noc, vybirame japonsky hotel, s nepalskou obsluhou, na same hrane hrebenu. Prostorny, dobre vybaveny pokoj s vyhledem na Himalaj primo z postele a terasou na pingpongovy turnaj.
Odpoledne se na obzoru honi mraky, a tak je jen sem tam videt nejaka ta zasnena spicka. Moc nas to nevzrusuje, protoze nas vsichni ujistuji, ze rano to bude fantazie:-). A opravdu, rano mlha, ze neni na pet metru videt. Behem dopoledne se to roztrha na mracna, takze na nas vrsky jen tak obcas bafnou.
Alespon ze mame pekny vyhled do udoli a spolecnost nam dela hejno orlu, havranu a obcas nejaky domorodec smerujici do nebo z vesnice.
I kdyz jsme videli skoro prd, bylo to prijemne odpocinuti od ruchu v KTM. I mistni domorode "restaurace" muzeme doporucit, sice jsme museli opet pouzit koncetiny (preci jenom turisti basti v hotelech), ale bylo to velice chutne a nepo...li jsme se:-).

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek









Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář