Jdi na obsah Jdi na menu

Cestopisy

Příspěvky

Trek okolo Annapuren - od Páji Pulchartové

ObrazekZajímavé informace květnového treku kolem Annapuren, zejména z toho důvodu, že ho  šli v obráceném směru než je obvyklé. Což když si vzpomenu na poslední sestup v klasickém směru, tak hned na úvod to musela být pořádná fuška, je tam snad 10 tis. schodů, uf...

Přečíst | Komentářů: 3

Trek na Gokyo Ri přes Cho La pod Everest - popis, cestopis

ObrazekNa žádost jsme vše o treku na Gokyo Ri přes sedlo Cho La až pod Everest a Ama Dablam, dali dohromady a zde se můžete dočíst pár informací o treku a pak náš odlehčený cestopis po jednotlivých dnech:-)

Přečíst | Komentářů: 0

Putování a informace z Nepálu - Gokyo, Kala Pathar pod Everest, od kamarádů Evy a Zdendy

ObrazekJak jsme slíbili přinášíme vám zajímavé postřehy z treku Evy a Zdendy z Moravy, kteří se vydali jako my na trek na Gokyo  dále pod Everest na Kala Patar a samozřejmě nevynechali památky v Kátmándů. Přivezli i pár informací o cenách, které se neustále mění podle kurzu dolaru. 

Přečíst | Komentářů: 2

Trek Rolwaling (respektive pokus o R.) - popis, cestopis. Nejhezčí náš trek v Nepálu.

ObrazekDali jsme vše dohromady a tak zde naleznete náš kompletní odlehčený cestopis. Abychom vám přiblížili o co jsme se pokoušeli tak na úvod i trocha základních informací. Snad se nám někdy v budoucnu podaří tento nádherný trek realizovat podle našich představ:-) 

Přečíst | Komentářů: 0